Vakantielijstje

Je vakantie begint bij een vakantielijstje. Ja! Je zou het niet denken maar juist voordat je op vakantie gaat is het belangrijk je reis goed voor te bereiden. Door een vakantielijstje te maken helpen we je met de dingen die je echt mee moet nemen op vakantie. Ik heb het zelf al heel vaak ervaren ik kom op vakantie aan en ben weer eens iets vergeten of het nu gaat om een kurkentrekker voor een lekker glaasje wijn of een aardappelschilmesje om even een vers stukje meloen te snijden. Het lijken allemaal van die onzinnige dingen maar als je ze mist of op vakantie moet gaan kopen bederft het toch een beetje dat moment.

Een vakantielijst met producten en dingen die ik moet meenemen maar ook de belangrijke dingen die ik nog moet doen zoals bijvoorbeeld de elektriciteit afsluiten moeten gewoon op een lijstje staan. Daarom dat ik iedereen aanraad om zeker een lijstje te maken. Ons vakantielijstje is geschikt voor iedereen. Maar zeker wanneer je op vakantie gaat naar:

  • Spanje
  • Frankrijk
  • ItaliĆ«
  • Bali
  • of een ander mooi land

Wat staat er op het vakantielijstje?

Vakantielijstje

Vakantielijstje maken

Op het vakantielijstje staan veel bijzondere maar ook heel veel doodnormale producten. Van een handige reiswekker tot een boxershort of bikini. Door deze brede lijst met producten kan je de lijst uitstekend gebruiken voor je zelf maar ook voor je partner of de kinderen. Het is echt een allround vakantielijstje geschikt voor elke vakantie. Krijg je er al zin in om er een te maken?

Wat kost het vakantielijstje?

Een site is natuurlijk niet gratis! Toch hebben we het vakantielijstje helemaal gratis gemaakt. We betalen de site met advertenties op onze website en sponsoren die af en toe wat extra aandacht voor hun producten willen hebben. Zo hebben we in de afgelopen periode iemand gehad die bijvoorbeeld alarmbandjes voor kinderen wilde promoten maar ook een plastuitje aanbood. Je kan het zo gek niet bedenken of er komen mensen voorbij die iets op de site willen promoten.

 

Comments are closed.